Pizzeria


Menukaart Pizzeria | Meer foto's

A la Carte

In het Pizzeria gedeelte serveren wij zowel pizza's als verse pasta's, risotto, voorgerechten en desserts.

Pizza's van O'Pazzo zijn bekend om hun originele Napolitaanse recept en worden gebakken in een traditionele houtoven, met alleen verse en duurzame producten uit Italië.

Van de 24 verschillende soorten pizza's, zijn er 10 vegetarische te vinden.

Ook serveren wij hier verse pasta's, frisse salade's, broodjes, voorgerechten tijdens de lunch.

De Pizzeria is dinsdag tot en met zondag geopend:
van 12.00 tot 16.30 voor de lunch.

en maandag tot en met zondag geopend:
van 17.30 tot 22.30 voor het diner.


Voor de pizzeria is een tafel reserveren mogelijk vanaf 6 personen. Bent u met minder personen dan kunt u langskomen en zetten we uw naam op de wachtlijst.Van donderdag tot en met zondag kan het variëren van 15 minuten tot 1 uur.

Ook kunt u reserveren voor een kinderfeestje voor €15,00 per kind, met een pizza bakken workshop in chef outfit, kleurplaten aan tafel, een kinderpizza met 3 toppings, 1 frisdrank, 2 bolletjes ijs en aan het einde een O'Pazzo Pizzabakker Certificaat! Kinderfeestjes worden gevierd van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 en 16:00. Stuur een verzoek naar reserveringen@opazzo.nl met het aantal kinderen, de gewenste datum en speciale wensen zoals een verjaardagstaart! Onze dessert chef maakt graag een bijzondere taart (vanaf €15,00) voor jou met je gewenste ingredienten! Eigen taart, eten en drinken zijn niet toegestaan.


Ons restaurant is toegankelijk voor rolstoelen. U kunt gebruik maken van WiFi, kinderstoelen zijn aanwezig en honden zijn welkom!

Mocht u verder nog vragen of wensen hebben kunt u ons altijd bellen op 010-2827107 of mailen naar reserveringen@opazzo.nl.
Klik hier om te reserveren